*

Kalle Pahajoki

Tuen Samuli Voutilaa Perussuomalaisten nuorten 1. varapuheenjohtajaksi

Olen tuntenut Samuli Voutilan kaksi vuotta, ja tuona aikana olen todennut hänet äärimmäisen ahkeraksi, aikaansaavaksi ja fiksuksi nuoreksi perussuomalaiseksi. Tämän vuoksi haluan tuoda esille kannatukseni Samulin pyrkimykselle Perussuomalaisten Nuorten ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. 

Samulilla on selvät mielipiteet ja arvot; hän on henkeen ja vereen markkinatalousmies ja työnteon sekä yrittäjyyden puolella. Samuli on aina valmis keskustelemaan, kuuntelemaan ja myös perustelemaan mielipiteensä.

Vaikka Samuli on viime aikoihin saakka tehnyt erinomaista työtä Perussuomalaisten eteen Helsingissä, on hän aina ollut kiinnostunut koko maan ja sen eri väestönryhmien edusta. Samulilla on hyvällä tavalla kosketuspintaa monenlaisiin suomalaisiin ja hän tulee toimeen ihmisten kanssa yhtä lailla Helsingin kuin Kuopion toreilla. Siirryttyään vahvistamaan Kuopion Perussuomalaisia Samuli kykenee entistä paremmin toimimaan Perussuomalaisissa Nuorissa myös Pohjois-Savon äänenä.  

Näistä syistä kehotan kaikkia Perussuomalaisten Nuorten syyskokoukseen osallistuvia äänestämään Samuli Voutilaa järjestön ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Samuli on kykynsä ja tarmonsa todistanut, eikä hänen valinnassaan varmasti joudu pettymään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Alexius Manfelt

Kalle hyvä,

en ole pyrkimässä puheenjohtajaksi persunuoriinm en edes varapuheenjohtajaksi, en toiminnanjohtajaksi enkä yleensä mihinkään. En edes perusnuorissa saati missään muuallakaan.

Eli voisitteko rakkaat persut ja persunuoret jättää nämä palstat ihan mulle kuin kannatusjulistuksille. Ne ovat tylsiä luettavaksi.

ystävyydellä

AM

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Persujen juveneelit ymmärtävät tämän alustan ymmärtämättömyydessään kotikentäksi.
No, olen sen verran asiaan mieltä, jotta vuosikymmeniä erityisnuorten parissa työskennelleenä en soisi nuorten syrjäytyvän perussuomalaisten ajatuksiin.
Että siinä mielessä tuen Salea kampanjassaan.

Toimituksen poiminnat